Gevelwerken

TPV bvba | Regio Tessenderlo, Ham, Beringen en Balen
Belgisch vakmanschap voor kleine renovatiewerken tot totaalrenovaties van A tot Z.

Algemene gevelwerken

Is uw gevel toe aan een renovatie of reiniging? Uw gevel kan het zwaar te verduren krijgen door guur weer en een stevige wind. Het is onvermijdelijk dat na jaren uw gevel licht tot zwaar beschadigd wordt.

Daarom is het belangrijk dat u uw gevel van tijd tot tijd grondig laat reinigen door professionals. Zo brengt u de schoonheid van uw gevel weer helemaal naar boven. Is de schade te groot? Dan is een gevelrenovatie aan de orde, anders kan de schade aan uw gevel oplopen.

TPV heeft ondertussen al meer dan 40 jaar ervaring in gevelreiniging, gevelrenovatie en gevelwerken in het algemeen, zoals slijp- en voegwerken. We zijn vooral actief in de regio’s Tessenderlo, Ham, Beringen en Balen. Mocht u wat verder wonen, niet getreurd, we stellen ons graag flexibel op.

Wenst u ook een tweede leven voor uw gevel? Hiervoor kan u bij ons terecht!  Wenst u graag een offerte? Neem dan snel contact met ons op.

Hmm... Gevelrenovatie of gevelreiniging?

Een gevelreiniging houdt in dat we uw bestaande gevel met behulp van professionele en beproefde reinigingstechnieken behandelen zodat alle vuilaanslag kunnen verwijderen. Denk hierbij aan mos, vuil, aanslag en andere vervuiling. Het resultaat? Een gevel die weer als nieuw lijkt.  

Een gevelrenovatie vereist grondiger werk. De oude voegen worden uitgeslepen, uw gevel wordt tot in de details gereinigd en uw gevel wordt tenslotte opnieuw volledig opgevuld. Het gevolg? Een gevel die eruitziet alsof hij net gebouwd werd.

Benieuwd naar een samenwerking? Wilt u graag een prijs aanvragen?  Bel ons dan op 014 70 09 66 of 0496 53 06 42 of ga naar onze contactpagina.

Onze vakmensen nemen de volgende werken voor u in handen:

Wilt u een kleine herstelling laten uitvoeren in uw woning? Doe dan zeker een beroep op onze klusjesdienst. Als klusjesman voeren we al uw reparaties vlot en duurzaam uit.

Op zoek naar een aannemer renovatiewerken in regio Tessenderlo, Ham, Beringen en Balen waarop u écht kunt vertrouwen? Vraag snel uw gratis offerte aan bij TPV bvba.