Gyprocwerken

TPV bvba | Regio Tessenderlo, Ham, Beringen en Balen
Belgisch vakmanschap voor kleine renovatiewerken tot totaalrenovaties van A tot Z.

Gyprocwerken: wat, waar, hoe?

U wilt graag extra kamers bijmaken? Of misschien wilt u een kamer isoleren? Uw interieur heeft nog wat afwerking nodig? Plafond verlagen? Gyproc is een dankbaar product waarmee we graag uw project in onze handen nemen. Een sterke aannemer gyprocwerken zoals TPV maakt gebruik van de typische gipsplaten en plaatst deze met oog voor detail.

U zal TPV bvba meestal druk in de weer zien in de regio’s Tessenderlo, Ham, Beringen en Balen. Mocht u wat verder wonen, niet getreurd, we stellen ons graag flexibel op. U kan rekenen op alle expertise in gyprocwerken die u nodig heeft om eender welke kamer te transformeren naar een gezellige ruimte en het interieur dat u voor ogen heeft.

Specifiek op zoek naar een aannemer om uw gyproc plafonds te laten plaatsen? Hiervoor kan u ook beroep doen op onze diensten. De gyproc plafonds kunnen op eender welke hoogte worden geplaatst. We bespreken samen met u waar we zorgen voor de installatie van ventilatiekanalen en leidingen en inbouwspots. Zo hoeft geen talloze verschillende vakmannen te zoeken en verloopt uw project een stuk vlotter en efficiënter. 

U bent van plan om een ruimte op te delen met gebruik van valse wanden of scheidingswanden? Indien nodig met de benodigde isolatie? Dit is ook perfect mogelijk. Vervolgens zijn deze wanden klaar om afgewerkt te worden met behang of schilderwerken.

Waarom TPV? Omdat we tonnen vakmanschap met ons meedragen, gaan voor de perfecte afwerking en vooral met veel goesting voor u aan de slag gaan.

Benieuwd naar een samenwerking? Wilt u graag een prijs aanvragen?  Bel ons dan op 014 70 09 66 of 0496 53 06 42 of ga naar onze contactpagina.

Wat we doen met gyproc:

Wilt u een kleine herstelling laten uitvoeren in uw woning? Doe dan zeker een beroep op onze klusjesdienst. Als klusjesman voeren we al uw reparaties vlot en duurzaam uit.

Op zoek naar een aannemer renovatiewerken in regio Tessenderlo, Ham, Beringen en Balen waarop u écht kunt vertrouwen? Vraag snel uw gratis offerte aan bij TPV bvba.